Na OFAK Festivalu so goste razvajali z odlično lokalno jedačo in pijačo

Na OFAKuhji in festivalu vin so se zbrali odlični vinarji in lokalni ponudniki hrane, poskrbljeno je bilo tudi za glasbeno spremljavo.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. avgust 2020 ob 09:06
OFAKuhja in festival vin

OFAKuhja in festival vin

V nedeljo, 2. avgusta, se je OFAK Festival v Ormožu nadaljeval pred ormoškim gradom ter grajsko pristavo, kjer je potekal poseben vinsko-glasbeno - kulinarični dogodek OFAKuhja in festival vin, ki je v mestu pričaral duh poletja, pa tudi nekaj prestiža - vse z bogato lokalno noto.

Med 16. in 22. uro so se obiskovalci lahko sprehodili med stojnicami, na katerih so se predstavili ponudniki s svojimi kulinaričnimi dobrotami ter goste s svojo raznoliko ponudbo popeljali po Prlekiji in tudi širše.

S kulinarično ponudbo so se predstavili MITRARestavracija in pivnica FOLKZavod NAPIZZA FabrikaLocoRollOuiChef in Mojster Vafelj. Da pa gostje niso ostali žejni, so poskrbeli G - SpotPEP'S WINES Vino in Jeruzalem Ormož.

Za odlično glasbo so poskrbeli Glasbena skupina Septima, Urška Supej in Klara Veteršek ter Maša But in prijatelji.

Zaradi razmer, organizatorji morajo zadostiti vsem varnostnim ukrepom, festival pa spada med organizirane prireditve, za katere je ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov NIJZ dovoljeno zbiranje do 500 obiskovalcev.

Foto: Špela Jambriško



Več v Družabno