Krvodajalske akcije v Ljutomeru se je udeležilo dvesto krvodajalcev

Vsi so se v skladu z navodili in predpisi preprečevanja in omejevanja epidemije koronavirusa predhodno po telefonu najavili transfuzijskemu oddelku UKC Maribor.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. avgust 2020 ob 23:41
Krvodajalska akcija v Ljutomeru

Krvodajalska akcija v Ljutomeru

Dvodnevna krvodajalska akcija, ki je potekala v Ljutomeru 29. in 31. julija, je uspešno zaključena. Na odvzem na tej terenski akciji je prišlo 200 krvodajalcev. Vsi so se v skladu z navodili in predpisi preprečevanja in omejevanja epidemije koronavirusa predhodno po telefonu najavili transfuzijskemu oddelku UKC Maribor. Tako so za potrebe zdravstva prispevali k zagotavljanju zadostnih količin te najdragocenejše življenjske tekočine.

Za udeležbo, izkazano humanost, solidarnost in plemenito dejanje, se v OZRK Ljutomer iskreno zahvaljujejo vsem krvodajalcem, prostovoljcem in strokovnim delavcem oddelka za transfuzijo UKC Maribor.

V kolikor želite darovati kri na oddelku za transfuzijo SB Murska Sobota, se predhodno najavite na odvzem, ki poteka vsak ponedeljek in četrtek od 7. do 12. ure, po telefonu na številko 031 398 451.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje