Po vseh štirih se je po stopnicah skušal povzpeti v hišo, a padel. V krvi je imel neverjetnih 6,22 promila alkohola.

Na 5. ali 6. stopnici mu je spodrsnilo, zaradi česar se je prevrnil na rože, ker pa stopnice nimajo ograje, je padel preko roba stopnic na betonski podest, dober meter nižje, in obležal poškodovan.

Prlekija-on.net, četrtek, 3. september 2020 ob 13:13
48-letnik je bil krepko pod vplivom alkohola

48-letnik je bil krepko pod vplivom alkohola

Ptujski policisti so bili včeraj zjutraj obveščeni, da je v domači stanovanjski hiši padel 48-letni moški in se poškodoval po glavi.

Policisti so ugotovili, da se je navedeni moški močno opit po stopnicah skušal povzpeti v stanovanjsko hišo. Zaradi opitosti je hodil po vseh štirih. Na 5. ali 6. stopnici mu je spodrsnilo, zaradi česar se je prevrnil na rože, ker pa stopnice nimajo ograje, je padel preko roba stopnic na betonski podest, dober meter nižje, in obležal poškodovan.

Poškodovanega moškega so z reševalnim vozilom prepeljali v SB Ptuj, kjer so ugotovili da je imel v organizmu neverjetnih 6,22 g/kg (promila) alkohola.

Moški je preživel. Tako padec, kot smrtno vsebnost alkohola.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Moškemu ni bilo pomoči

Utonil 20-letni moški

torek, 18. junij 2024 ob 21:50