Redni letni zbor članov Ženskega odbojkarskega kluba ZM Ljutomer

Novo vodstvo kluba

Zoran Kosi, sreda, 30. marec 2011 ob 11:11
Zbor članov ŽOK ZM Ljutomer

Zbor članov ŽOK ZM Ljutomer

V ponedeljek 28. marca je v kavarni Rogljiček v Ljutomeru potekal redni letni zbor članov ŽOK ZM Ljutomer. Poleg rednih točk dnevnega reda so bile izvedene tudi nadomestne volitve. Že pred časom sta namreč odstopila predsednik Janko Kardoš (osebni razlogi) ter član Danijel Hajnal (osebni razlogi).

Na nadomestnih volitvah je bil za predsednika izvoljen Zoran Kosi (dosedanji podpredsednik), na mesto podpredsednika pa je bil izvoljen Boštjan Pihlar (dosedanji član UO). Za nova člana UO pa sta bila izvoljena Robert Nedok in Mitja Belec.

UPRAVNI ODBOR sedaj sestavljajo:
Predsednik:    Zoran Kosi
Podpredsednik: Boštjan Pihlar
Tajnik: Jože Makoter
Blagajnik: Marina Kodila
Člani: Robert Nedok, Peter Zrinski, Mitja Belec, Pavel Rojnik in Brane Pušenjak.

Na zboru članov ŽOK ZM Ljutomer je bil prisoten tudi predsednik Športne zveze Ljutomer Alojz Vogrinec, ki je pohvalil delo kluba in zaželel uspešno delo tudi v prihodnje.

Na podlagi sklepa UO ŽOK ZM Ljutomer so bila podeljena tudi klubska priznanja.

Podeljena so bila priznanja trenerjem kluba, ki že vrsto let nepretrgoma izvajajo strokovno in nesebično delo na področju odbojke v ŽOK ZM Ljutomer ter s svojo angažiranostjo in pristopom omogočajo delovanje kluba. Priznanje sta prejela: Branko PUŠENJAK in Boris SMODIŠ.

Prav tako so bila podeljena priznanja igralkam kluba, ki že vrsto let, nepretrgoma in zelo uspešno igrajo odbojko za ŽOK ZM Ljutomer. Te igralke so pri tem še posebej aktivne in angažirane kar jih uvršča med najbolj delovne in resne igralke kluba, kar krasi le prave športnice. Priznanje so prejele: Anja BRENČIČ, Tjaša KOVAČIČ, Lara MAKOTER, Monika MIHORIČ in Sara VOZLIČ. 

Priznanja so podeljevali Zoran Kosi, Boštjan Pihlar in Jože Makoter.


Več v Šport