Opazili sumljivo osebo, ki je stekla iz koruze

Po obvestilu so pričeli takoj s pregledom okolice, kjer pa sumljivih oseb niso izsledili.

Prlekija-on.net, sreda, 16. september 2020 ob 11:40
Oseba je stekla iz koruze v gozd

Oseba je stekla iz koruze v gozd

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 15. septembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 14:44 uri so bili obveščeni o najdbi ključev v Ormožu, katere so proti zapisniku prevzeli in bodo poskušali ugotoviti lastnika.

Ob 15:15 uri so bili obveščeni o poškodbi občana, ki je izstopal iz vlaka na železniški postaji Ormož. Pri zbiranju obvestil so ugotovili, da se je dogodek pripetil na območju železniške postaje Hajdina, zaradi česar so primer odstopili na Policijsko postajo Ptuj.

Ob 15.30 uri so bili obveščeni o opaženju sumljive osebe v Obrežu, ki je stekla iz koruze čez cesto v gozd oziroma koruzo. Po obvestilu so pričeli takoj s pregledom okolice, kjer pa sumljivih oseb niso izsledili.

Ob 17.50 uri so s strani občana, ki je prišel na policijsko postajo prejeli obvestilo, da mu grozi fant njegove bivše partnerice. Opravljen je bil razgovor, kjer je bilo ugotovljeno, da kršitve ni bilo.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Policija

Obravnavali tatvino goriva in poškodovanje vozil

četrtek, 23. maj 2024 ob 07:45
Požar je zajel hišo, foto: PGD Ljutomer

Ponoči zagorela stanovanjska hiša

sreda, 22. maj 2024 ob 12:25