Se spomnite nekdanje Lotmeržanke? Stavba je danes naprodaj.

Trgovina je nekdaj delovala pod okriljem Trgovskega podjetja Vesna, sedaj je že precej let prazna ter sameva, prostori pa so danes v lasti družbe Mercator.

Prlekija-on.net, nedelja, 20. september 2020 ob 08:06
Nekdanja Lotmeržanka v Ljutomeru

Nekdanja Lotmeržanka v Ljutomeru

Generacija, predvsem iz 80. in 90. let prejšnjega stoletja, pa tudi starejši, se zagotovo dobro spomni nekdanje živilske trgovine ob blokovskem naselju na Fulneški in Užiški ulici v Ljutomeru. Trgovina je nekdaj delovala pod okriljem Trgovskega podjetja Vesna, sedaj je že precej let prazna ter sameva. Prostori so danes v lasti družbe Mercator, nekaj časa je tam pozneje tudi obratovala njihova poslovalnica. A manjše poslovalnice in trgovine so sčasoma z odprtjem večjih nakupovalnih središč zaprla svoja vrata.

Gre za poslovni prostor, velikosti 287 m2, stavba pa je bila zgrajena leta 1979, poleg je še 927 m2 zemljišča. Izhodiščna prodajna cena znaša 133 tisoč evrov.

"Prodajamo poslovno stavbo na atraktivni lokaciji v blokovskem naselju v bližini centra mesta namenjeno trgovinski ali storitveni dejavnosti. Kupec plača tudi davek ter ostale stroške v zvezi s prenosom lastništva. Ta oglas predstavlja vabilo za oddajo ponudb, saj bo kupoprodajna pogodba sklenjena, če bo ponudbo sprejelo vodstvo družbe Mercator, d.d.," se glasi vsebina oglasa.

Mercator v Ljutomeru prodaja tudi poslovno stavbo na Glavnem trgu 5a. Gre za pisarne, površina prostorov je 451,76 m2, parcela v skupni izmeri zemljišča meri 686 m2. Izhodiščna prodajna cena tega objekta pa je 195 tisoč evrov.

Mercator prodaja
Mercator v Ljutomeru prodaja dve nepremičnini, vir: mercatorgroup.si


Več v Gospodarstvo