Evforija v domačih kinodvoranah: Prvič narazen podira rekorde

Hardin in Tessa sta s filmom Prvič narazen v prvem vikendu v kina privabila več kot 6.000 obiskovalcev.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. september 2020 ob 19:44
Film Prvič narazen

Film Prvič narazen

Po šestmesečnem premoru so ljubitelji filma na velikih platnih končno dočakali knjižno uspešnico, ki so jo težko čakali že od lanskega aprila. Tega septembra se je filmski distributer Blitz Film & Video Distribution odločil obdariti vse ljubitelje romantičnega žanra in v kina po Sloveniji pripeljal film Prvič narazen (After We Collided).

Film Prvič narazen, posnet po knjižni uspešnici franšize Prvič (After) pisateljice Anne Todd je že v prvem vikendu prikazovanja potrdil svoj zvezdniški status, saj je v kina privabil več kot 6.000 gledalcev, kar je daleč največ, odkar so kina v Sloveniji ponovno odprta. 

Po uspešnem predvajanju prvega filma lansko leto so si oboževalci zaželeli več intimnih in seksi prizorov med glavnima protagonistoma Hardinom in Tesso, kar so v novem filmu Prvič narazen tudi dobili.

"Vse ljubezenske zgodbe so različne, ampak ta je zanimiva predvsem zato, ker je realistična. Prikazana je tako, kakor je, brez olepšav in brez skrivanja." je povedala ena od gledalk in oboževalk franšize, druga pa je zaključila: "Ljubezen je nepredvidljiva, nikoli ne veš, kako se bo končala."

Dogodki ob otvoritvi filma v Sloveniji so se pričeli že v sredo, 16. septembra, ko se je v ljubljanskem Koloseju odvila razprodana premiera Hitradia Antene, v štajerskem Mariboxu pa je film ob upoštevanju vseh ukrepov napolnih kar 7 kinodvoran.

V četrtek, 17. septembra so vsi Cineplexxi po Sloveniji gostili Ladies Night s filmom Prvič narazen, ki je bil prvi po ponovnem odprtju kin in več kot očitno so ga obiskovalke že močno pogrešale.

Skozi naslednje dni se je velik obisk kinodvoran nadaljeval in ob upoštevanju ukrepov si je Prvič narazen do danes ogledalo že več kot 6.000 slovenk in slovencev.

Prvi del franšize je lansko leto podiral rekorde na kinoblagajnah po svetu, s takšnim štartom v domačih dvoranah pa lahko rečemo, da se gre za enega najbolj pričakovanih filmov letošnjega leta, kaže pa nam tudi, da so obiskovalci željni novih filmskih naslovov in zabave v kinu, ter da so kina s spoštovanjem ukrepov varna in obiskana.

Film PRVIČ NARAZEN si lahko ogledate v svojem najljubšem kinu! Distributer je Blitz Film & Video Distribution.



Več v Glasba in film