Voznik tovornega vozila verjetno ponovno »žrtev« navigacije

V torek popoldan je voznik tovornega vozila s polpriklopnikom in tujimi registrskimi oznakami zapeljal v sam center Ljutomera na ozko, enosmerno Jureša Cirila ulico.

Prlekija-on.net, torek, 22. september 2020 ob 17:11
Tovorno vozilo v ozki ulici

Tovorno vozilo v ozki ulici

V Ljutomeru smo že večkrat zasledili, ko vozniki velikih tovornih vozil s polpriklopniki zapeljejo v kakšno ozko ulico. Skupno jim je verjetno to, da navigacija kaže smer vožnje do cilja po najkrajši možni poti, kar jih vodi v stranske ulice, ki niso primerne za takšna velika vozila.

V torek popoldan je tako ponovno eden izmed njih zapeljal v sam center Ljutomera na ozko, enosmerno Jureša Cirila ulico. Ta ulica je zelo ozka, še posebej ko so ob stranskih parkirnih mestih parkirana vozila, na koncu v križišču pa je oster, 80 stopinjski ovinek. Voznik s tujimi registrskimi oznakami se je tam moral pošteno potruditi, da je vozilo spravil na Prešernovo ulico. Kar nekajkrat je zapeljal vzvratno in na pločnik, da je nato pot lahko nadaljeval izven Ljutomera proti Noršincem.

V to ozko ulico je zapeljal iz Razlagove ulice, tako da je najverjetneje prišel iz smeri Cezanjevcev ali pa iz centra mesta in se je tukaj samo obračal.



Več v Črna kronika