V ljutomerski občini trenutno številna gradbišča

Ena večjih investicij se izvaja na območju KS Železne Dveri, v Globoki urejajo odvodnjavanje in asfaltiranje javnih poti, poteka obnova Vrtne in Volkmerjeve ulice...

Prlekija-on.net, sreda, 30. september 2020 ob 19:36
Dela v KS Železne Dveri

Dela v KS Železne Dveri

Ena večjih investicij ta čas v ljutomerski občini se izvaja na območju Krajevne skupnosti Železne Dveri. Urejata se cesti v Gresovščaku in Slamnjaku v skupni dolžini 3.960 metrov. Dela izvaja Cestno podjetje Ptuj d.d. Prejšnji teden so izvajalci del pričeli z asfaltiranjem ceste v Gresovščaku. Zaradi asfaltiranja bo prevoznost otežena, zato vse, ki uporabljate to cesto prosijo za razumevanje in strpnost.

Dela v KS Železne Dveri

Dela v Slamnjaku in Gresovščaku potekajo po planu


Urejanje odvodnjavanja in asfaltiranje javnih poti v naselju Globoka

Vlada RS je julija letos sprejela sklep o sofinanciranju ureditve komunalne infrastrukture, ki neposredno služi nadzoru Schengenske meje. Tako je Občina Ljutomer pristopila k vzdrževalnim delom na občinskih javnih poteh (JP724941 in JP724922) v naselju Globoka. Gre za dela v skupni dolžini 613 metrov v sklopu katerih se bosta uredila odvodnjavanje in dotrajana asfaltna prevleka. Vrednost del znaša 63.298,99 evra. Dela izvaja podjetje Nograd Lotmerk d.o.o., končana pa bodo predvidoma prihodnji teden.

V tem času poteka tudi urejanje Vrtne in Volkmerjeve ulice ter letnega kopališča v Ljutomeru. Gradil se bo tudi vodovod na relaciji vodohram Radomerje II - Radomerščak.

Rekonstrukcija Vrtne in Volkmerjeve ulice

Pričela se je obnova Vrtne in Volkmerjeve ulice v Ljutomeru




Več v Gospodarstvo