Dela v Slamnjaku in Gresovščaku potekajo po planu

Prva asfalterska dela se bodo pričela izvajati predvidoma v začetku naslednjega meseca. Investicija bo končana novembra.

Prlekija-on.net, nedelja, 20. september 2020 ob 09:11
Dela v KS Železne Dveri

Dela v KS Železne Dveri

Eno večjih gradbišč v ljutomerski občini je trenutno v vaseh Gresovščak in Slamnjak, ki se nahajata v Krajevni skupnosti Železne Dveri. Do danes je že bilo v sklopu projekta zgrajeno novo vodovodno omrežje v naselju Slamnjak v dolžini 950 metrov, ob rekonstrukciji spodnjega ustroja ceste pa se bo do stanovanjskih objektov zgradilo še hišne priključke.

Podpis pogodbe o rekonstrukciji javnih poti na območju KS Železne Dveri

Obnovile se bodo javne poti na območju Krajevne skupnosti Železne Dveri


Prav tako skladno s planom potekajo dela na cesti v Gresovščaku, kjer se trenutno izvaja zamenjava podlage ceste. Prva asfalterska dela se bodo pričela izvajati predvidoma v začetku naslednjega meseca. Investicija bo končana novembra.

Vsem, ki imajo v času del oteženo gibanje do svojih domov, se na Občini Ljutomer iskreno zahvaljujejo za strpnost in razumevanje.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo