Partner kršil izrečeno sodno prepoved približevanja

Patrulja je na kraju opravila razgovor z oškodovanko in kršiteljem, kateri je nato kraj zapustil.

Prlekija-on.net, četrtek, 8. oktober 2020 ob 19:43
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 5. oktobra, ob 18.50 uri so bili s strani oškodovanke obveščeni, da partner krši izrečeno sodno prepoved približevanja. Patrulja je na kraju opravila razgovor z oškodovanko in kršiteljem, kateri je nato kraj zapustil. O kršitvi izrečenega ukrepa bodo pisno obveščali sodišče, ki je izdalo sklep.

Ob 20.50 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbi divjadi. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

V torek, 6. oktobra, ob 11:20 uri so bili obveščeni o prometni nesreči II.kategorije, ki se je zgodila v ponedeljek, 5. 10. 2020 na območju Središča ob Dravi. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti med voznico in voznikom osebnega avtomobila. Povzročiteljici nesreče bo izdana Odločba v hitrem postopku.

V sredo, 7. oktobra, ob 7.30 so v naselju Mihovci obravnavali prometno nesrečo druge kategorije. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog. Ob 10.54 so v Pavlovcih obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 15.15 so na policijski postaji sprejeli kazensko ovadbo od oškodovanca za kaznivo dejanje Grožnje in Lahke telesne poškodbe. Ob 16.00 uri so na policijski postaji sprejeli od oškodovanca kazensko ovadbo za kaznivo dejanje zatajitve.

Ob 4:00 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na regionalni cesti izven naselja Ivanjkovci, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika