Nimate časa za pranje in čiščenje vozila? Po vozilo pridejo tudi na dom!

Pri najsodobnejši ročni avtopralnici v Ljutomeru vam operejo avtomobil, tako od zunaj, kot počistijo tudi znotraj.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. oktober 2020 ob 19:51
Čiščenje vozil Car wash Ljutomer

Čiščenje vozil Car wash Ljutomer

Marca 2018 je v Ljutomeru, na Industrijski ulici 2, vrata odprla najsodobnejša ročna avtopralnica »Car wash«. Po dobrih dveh letih obratovanja avtopralnice so uporabniki zadovoljni, kar izkazujejo s tem, da se vračajo, obenem pa beležijo vedno nove uporabnike, ki ob sodobnih napravah sami poskrbijo, da so njihovi avtomobili čisti.

Glede na tempo življenja, ki vam ga narekuje življenje, verjetno ne najdete časa, da bi se lotili pranja vašega osebnega ali dostavnega avtomobila, zato vam ponujajo možnost, da vam operejo avtomobil, tako od zunaj, kot počistijo tudi znotraj.

Nudijo tudi nadomestno vozilo v času pranja

V kolikor vam čas ne dopušča, da bi vaše vozilo čakali pri njih, dokler vam ga ne očistijo, vam ponujajo v času pranja nadomestno vozilo in v tem času lahko skočite v trgovino ali k frizerju.

Po vaše vozilo pa si lahko pridejo tudi k vam na dom, ali pa k vam v službo in vam ga opranega vrnejo nazaj.

V kolikor ste se odločili, da jim prepustite nego vašega osebnega ali dostavnega vozila, jih pokličite na 031 660 099 (Matej).

Veselijo se sodelovanja z vami!Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo