Pod vplivom alkohola prijavil, da ga napada sosed

Patrulja je na kraju ugotovila, da je bil prijavitelj pod vplivom alkohola in je v razgovoru menjaval izjave. Zato so policisti prijavitelju zaradi lažne naznanitve kršitve izdali plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

Prlekija-on.net, torek, 20. oktober 2020 ob 08:13
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 19. oktobra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 15.40 so bili obveščeni o napisanih grafitih na stavbah. Patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani storilec z barvo napisal dva grafita na različnih stavbah. Ko bodo oškodovanci podali pisno prijavo, bodo evidentirali kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari.

Ob 17.58 so bili s strani prijavitelja obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, saj bi ga naj sosed napadal. Patrulja je na kraju ugotovila, da je bil prijavitelj pod vplivom alkohola in je v razgovoru menjaval izjave. Zato so policisti prijavitelju zaradi lažne naznanitve kršitve izdali plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

Ob 19:40 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na lokalni cesti izven naselja Lahonci, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik kombiniranega vozila trčil v srno in si poškodoval vozilo, izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika