Prišlo do pretepa med bratoma, pri čemer je eden drugega udaril s krožnikom

Policisti so intervenirali v naselju blizu Ormoža. Po zbranih obvestilih bo zoper kršitelja izveden ustrezen ukrep.

Prlekija-on.net, petek, 23. oktober 2020 ob 10:16
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 22. oktobra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 10:35 uri so v enoti sprejeli ustno kazensko ovadbo zaradi suma goljufije pri dobavi in plačilu drv za ogrevanja, po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 15:30 uri so bili obveščeni, da je na območju naselja Mali Brebrovnik pes ugriznil otroka. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je manjši pes otroka ugriznil v zapestje leve roke. Po vseh zbranih obvestilih bo izveden ustrezen ukrep.

Ob 16:10 uri so intervenirali v naselju blizu Ormoža, na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do pretepa med bratoma, pri čemer je eden drugega udaril s krožnikom, po zbranih obvestilih bo zoper kršitelja izveden ustrezen ukrep.

Ob 21:00 uri so v Žerovincih kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,47 mg/l alkohola v organizmu, začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika