Razbremenilni pogovori v ZD Ljutomer

Če se v teh dneh srečujete z neprijetnimi občutki, vas pretirano bremeni stanje zaradi koronavirusa ali drugih situacij v življenju, ki vam povzročajo tesnobne, stresne in depresivne občutke, lahko pokličete psihologinjo.

Prlekija-on.net, nedelja, 25. oktober 2020 ob 10:15
ZD Ljutomer ponuja razbremenilne pogovore s psihologinjo

ZD Ljutomer ponuja razbremenilne pogovore s psihologinjo

Zadnje obdobje nas je pomembno zaznamoval koronavirus, ki je zaradi dodatnih pritiskov na ekonomskem, socialnem in zdravstvenem področju neizogibno pustil posledice tudi na našem mentalnem zdravju. Prav zato je zdaj bolj kot kadarkoli prej pomembno, da poskrbimo zase ter namenimo dovolj časa sproščanju, prijetnim aktivnostim, vzdrževanju varnih medosebnih odnosov ter da se obrnemo po pomoč zase ali za svojce, kadar jo potrebujemo.

Če se v teh dneh srečujete z neprijetnimi občutki, vas pretirano bremeni stanje zaradi koronavirusa ali drugih situacij v življenju, ki vam povzročajo tesnobne, stresne in depresivne občutke in vas le-ti hromijo pri vsakodnevnem funkcioniranju ter bi potrebovali razbremenilni pogovor, jih lahko pokličete ali jim pišete po elektronski pošti. Na voljo vam je psihologinja Zdravstveno vzgojnega centra ZD Ljutomer.

Telefon: 031 387 024 (ob ponedeljkih med 8.00 in 15.00, ostale delovne dni med 16.00 in 17.00)
Elektronska pošta: psiholog.zdlj@gmail.com



Več v Kultura in izobraževanje