Tudi v Domu Lukavci že izvedli cepljenje proti virusu SARS-CoV-2

Prvi odmerek cepiva je prejelo 245 stanovalcev v matični enoti, kakor tudi v devetih dislociranih bivalnih enotah zavoda.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 28. december 2020 ob 16:33
Dom Lukavci

Dom Lukavci

Cepljenje proti virusu SARS-CoV-2 je v nedeljo, 27. decembra potekalo po vseh domovih. Nobena izjema ni bil Dom Lukavci, kjer je Zdravstveni dom Ljutomer, izvedel cepljenje za vse stanovalce, ki so podali interes za cepljenje ter katerim je zdravstveno stanje dopuščalo cepljenje. Ekipa iz Zdravstvenega doma Ljutomer je cepljenje izvedla v matični enoti, kakor tudi v devetih dislociranih bivalnih enotah zavoda in tako je prvi odmerek cepiva prejelo 245 stanovalcev.

V ponedeljek, 28. decembra, so tudi zaposleni imeli možnost cepljenja, katero je potekalo v zavodu, pod strokovnim očesom ekipe iz Zdravstvenega doma Ljutomer. Vsak zaposleni, ki je po predhodnem zbiranju prijav, podal interes za cepljenje, je imel možnost, da se cepi. Tako je bilo cepljenih 43 zaposlenih, je sporočilo vodstvo Doma Lukavci in dodalo, da vse ostale zaposlene ob tej priložnosti vljudno vabijo, da se za cepljenje odločijo v prihodnje.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo