V torek testiranje zaposlenih v trgovski in ostali storitveni dejavnosti v ZD Ljutomer

V ZD Ljutomer bodo izvajali testiranje na Covid-19 za potrebe vseh delodajalcev ter njihovih zaposlenih, ki ponovno zaganjajo svoje dejavnosti v teh dneh in za to potrebujejo potrdilo o negativnem testu na Covid-19. Testiranje bo potekalo jutri v torek. Prosijo za predhodna naročila.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. februar 2021 ob 09:37
ZD Ljutomer

ZD Ljutomer

Iz Zdravstvenega doma Ljutomer sporočajo, da bodo za potrebe vseh dejavnosti, ki bodo v tem tednu potrebovali potrdilo o negativnem testu na Covid-19, izvajali testiranja s hitrimi antigenskimi testi in sicer jutri v torek od 6. do 10. ure dopoldan ter od 13. do 16. ure popoldan. Ker drugega testiranja za tovrstne potrebe predvidoma pred soboto ne bo, naprošajo, da se vsi, ki potrebujejo negativen test v teh dnevih, odzovejo pozivu na testiranju jutri.

Testiranje je samoplačniško. Cena testa je 16 EUR, plačilo pa je možno tudi s plačilnimi karticami ali pa na račun podjetja.

Obenem naprošajo delavce oz. delodajalce v storitvenih panogah, da se zaradi lažje organizacije testiranja naročijo na testiranje in sicer že danes v ponedeljek, lahko pa tudi še jutri tekom dneva in sicer na mail covid19@zd-lju.si ali telefonsko številko 02 585-14- 09.

V soboto se odpira več prodajaln

Odpirajo se prodajalne in storitve, za zaposlene bo obvezno testiranje enkrat na teden


Vse, ki se boste udeležili testiranja, predvsem v jutranji prometni konici, naprošajo, da parkirate pred dvorano ŠIC in pred ZD prihajate peš. Sicer pa naprošajo tiste, ki nujno ne potrebujejo potrdila že zjutraj, oz. ga ne potrebujejo že jutri v torek ampak naslednje dni, da na testiranje prihajajo v kasnejših urah.

"V upanju, da smo vam uspeli priti naproti, vam želimo uspešen zagon vaših dejavnosti in pa predvsem da ostanete še naprej zdravi," še ob tem sporoča celoten kolektiv ZD Ljutomer.

Potrjeni primeri po občinah v zadnjih 7 dneh

COVID-19 stanje: Bližamo se oranžni fazi




Več v Gospodarstvo