Moški pri odkrivanju starejšega gospodarskega poslopja padel na betonska tla in se huje poškodoval

Na območju Ljutomera je bila obravnavana nesreča pri delu. Pri odkrivanju starejšega gospodarskega poslopja je moški padel z višine štirih metrov na betonska tla. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval in bil odpeljan v bolnišnico.

Prlekija-on.net, sreda, 24. februar 2021 ob 07:10
Moški se je huje poškodoval

Moški se je huje poškodoval

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo,šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, dva požara in šest povoženj divjadi.

S področja kriminalitete je na območju Murske Sobote bilo obravnavano poškodovanje tuje stvari, tatvina v gozdu in odtujitev denarja. Na območju Ljutomera je bila obravnavna tatvina goriva na bencinski črpalki, na območju Gornje Radgone tatvina lesa in na območju Lendave
poškodovanje električne napeljave.

Moški je v bolnišnici umrl

Moški, ki je padel z višine na betonska tla, v bolnišnici umrl


Obravnavana sta bila dva požara. V Ljutomeru je zagorelu v zabojniku za smeti. Na Pušči pa v prizidku stanovanjske hiše.

Na območju Ljutomera je bila obravnavana nesreča pri delu. Pri odkrivanju starejšega gospodarskega poslopja je moški padel z višine štirih metrov na betonska tla. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval in bil odpeljan v bolnišnico. Policisti so pozneje sporočili, da je moški za posledicami poškodb umrl.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.

Zagorele so smeti, foto: PGD Ljutomer

V Ljutomeru zagorelo v zabojniku za smeti




Več v Črna kronika