Skupina Zlata Žila gre z Vesno Ponorac na »Ništa ili sve«

»Ništa ili sve« je nov singl Zlate Žile, katerega avtor je frontman skupine, Denis Maver. S pesmijo želijo sporočiti, da ohranjajte dobre in močne vezi s svojo ljubljeno osebo, saj je življenje kratko in zelo nepredvidljivo.

Prlekija-on.net, nedelja, 14. marec 2021 ob 17:43
Zlata Žila in Vesna Ponorac

Zlata Žila in Vesna Ponorac

»Ništa ili sve« je nov singl Zlate Žile, katerega avtor je frontman skupine, Denis Maver. V videospotu se v glavni vlogi pojavi Vesna Ponorac (mlada slovenska igralka, ki se je z glavnimi vlogami že izkazala v uspešnih slovenskih televizijskih serijah Česnovi, Gorske sanje...) ter seveda člani skupine Zlata Žila.

V videospotu, ki je bil posnet v gledališki dvorani Lendava, orišejo zgodbo, v kateri frontman skupine poje pesem v slovo svoji ljubljeni osebi (Vesni Ponorac), katera v gledališče pride na njihovo »tonsko probo«, z namenom, da bi se pokesala zaradi slabih stvari, ki jih je storila.

S pesmijo želijo sporočiti, da ohranjajte dobre in močne vezi s svojo ljubljeno osebo, saj je življenje kratko in zelo nepredvidljivo.

So zadeli? Poglejte in presodite sami.

Videospot je bil posnet v gledališču v Lendavi, režijo je prevzel Sebastjan S. Žalik, produkcijo in snemanje pa Andrej Copot - CAN Visuals.

Zlata Žila so:
Denis Maver (vokal)
Žan Hartman (klaviature)
Uroš Omar (kitara)
Primož Zrim (bas kitara)
An Šiplič (bobni)

Vabljeni k poslušanju.



Več v Glasba in film