V Prlekijo prihaja edina banka na kolesih v Sloveniji

Mobilna poslovalnica prihaja k strankam, ki trenutno v svojem kraju nimajo bančne poslovalnice.

Prlekija-on.net, nedelja, 21. marec 2021 ob 08:28
NLB mobilna poslovalnica Bank&Go

NLB mobilna poslovalnica Bank&Go

NLB se vrača v skoraj 40 slovenskih krajev, tudi v Prlekijo, k svojim strankam, ki trenutno v svojem kraju nimajo bančne poslovalnice. A to pot drugače: z Mobilno poslovalnico NLB Bank&Go - edino banko na kolesih v Sloveniji.

Epidemija korona virusa ji je žal prekrižala načrte in jo novembra prisilno parkirala, a samo začasno. S pomladjo in izboljšano epidemiološko situacijo izpolnjujejo dano obljubo. Mobilna poslovalnica NLB Bank&Go je zagnala motor na najvišje obrate in z začetkom prihodnjega tedna štarta svojo pot po Sloveniji.

NLB mobilna poslovalnica Bank&Go: namesto da bi vi šli k njej, ona pride k vam!

Namesto da bi vi šli k njej, ona pride k vam!


V ponedeljek, 22. marca, pripelje v Radence pri Mercatorju, ob 8:15, v Križevce pri Ljutomeru na parkirišče ob banki NLB, Križevci pri Ljutomeru 3, ob 14:35, v Ormož pa prihaja v sredo, 23. marca, parkirana bo pred Supermarketom Mercator ob 12:15. Predviden postanek na vseh lokacijah je eno uro. Natančen urnik (ure in kraje, kjer se bo ustavila) najdete tukaj.

"Vsem obiskovalcem bo prihranila pot in čas, prinaša pa prednosti obeh svetov: osebni kontakt bančnika in podporo sodobne tehnologije. Srce mobilne poslovalnice je njena ekipa, ki ima res bogate izkušnje in obilo znanja, predvsem pa posluh za potrebe strank," sporočajo iz NLB.

NLB Bank&Go

Na obisk toplo vabijo vse, ki bi radi dobili kakovosten finančni nasvet pri zahtevnejših odločitvah, usmeritev pri uporabi digitalnih rešitev, kot sta mobilna in spletna banka, ter tiste, ki bi želeli postoriti kak finančni opravek. Za gotovinsko poslovanje - npr. dvig ali polog gotovine in plačilo položnic - bo na voljo bankomat, za rokovanje s katerim pa stranka potrebuje bančno kartico (osebnega računa) ter številko (PIN). Obiskovalce pozivajo, naj nikakor ne pozabijo na preventivne zdravstvene ukrepe: zaščitno masko, razkuževanje rok, ustrezno varnostno razdaljo, vstopajo pa lahko le posamezno.

Iskreno se veselijo - prvega in vseh naslednjih obiskov Mobilne poslovalnice NLB Bank&Go. "Njen dom je tam, kjer so naše stranke", pravijo.

Poslovalnici se bosta zaprli 3. decembra letos

NLB poslovalnici v Križevcih in Ormožu zapirata svoja vrata




Več v Gospodarstvo