Koroško-pohorsko-prleški glasbenik spesnil rock balado čudoviti dami, ki prihaja z Razkrižja

Abohov je videospot posnel v lastni režiji, v Prlekiji na klopi pred hišo kjer sta skupaj z brhko deklino včasih posedala ob kozarčku dedkove rdečke.

Prlekija-on.net, petek, 2. april 2021 ob 13:081
Alexander Abohov

Alexander Abohov

Akustični rocker Abohov predstavlja single Queen of the Sun. Gre za debitantsko rock balado namenjeno svetovni glasbeni sceni, ki jo je koroško-pohorsko-prleški glasbenik spesnil čudoviti dami, ki prihaja z enega od sončnih hribov Razkrižja. Skladba je napisana v angleškem jeziku in govori o marjetici s hriba kjer sonce večno sije, Kraljici sonca.

Pesem, ki jo avtor podarja brezplačno na spletni strani www.abohov.com je izšla 19. marca skupaj z videospotom, ki si ga je mogoče ogledati na uradnem Abohov Youtube kanalu, prisluhnete ji lahko tudi v priloženem videu.

Abohov

Kot zanimivost omenimo, da je pesem nastala v mednarodni neodvisni koprodukciji. Avtor besedila in glasbe je Alexander Abohov, snemalni mojster Aljaž Lipuš, za mastering je bila zadolžena glasbena mentorica Jazz pevka iz Nemčije Ella Ray, umetnosti trženja, medijskega nastopanja in promocije pa se Abohov uči od ameriških Tim Charron-a, uspešnega country rock izvajalca ter odlične latino pop pevke Kristine Mirelle. Fotografijo za naslovnico singla in promo fotografijo ob avtomobilu je podarila fotografinja Maša Flogie. Fotografija s snemanja je iz osebnega arhiva.

Abohov je videospot posnel v lastni režiji, v Prlekiji na klopi pred hišo kjer sta skupaj z brhko deklino včasih posedala ob kozarčku dedkove rdečke.

AbohovVeč v Glasba in film

Ditka - Božič prihaja, foto: Dobran Laznik

Ditka v praznični december z novo pesmijo

sobota, 2. december 2023 ob 09:25
DJ XENIA, foto: Spaceplus

Prlečka osvaja tudi Azijo

nedelja, 12. november 2023 ob 09:14