Voznik pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja ni ustavil na znake policistov

Voznik je bil opažen ob vožnji iz naselja Žerovinci v smeri naselja Mekotnjak, ustavili so ga na Zg. Kamenščaku. Alkotest je pokazal 0,57 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Ostal je brez vozila.

Prlekija-on.net, petek, 9. april 2021 ob 10:12
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 8. aprila, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8.10 so na Mejnem prehodu Zavrč hrvaškim varnostnim organom izročili dva državljana Alžirije, katera sta v sredo dne 7. 4. 2021 ilegalno prestopila državno mejo.

Tujca sta preplezala panelno ograjo

V Središču ob Dravi prijeli dva Alžirca, ki sta preplezala panelno ograjo


Ob 18.45 uri so v naselju Zgornji Kamenščak zaustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je bil opažen ob vožnji iz naselja Žerovinci v smeri naselja Mekotnjak ter je vozil nezanesljivo, patrulja ga je zaustavljanja vendar voznik ni upošteval znakov policistov. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal 0,57 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Na vpogled je izročil neveljavno vozniško dovoljenje, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, neupoštevanja znakov policistov in izkazovanja z neveljavnim vozniškim dovoljenjem, mu je na kraju bil vročen plačilni nalog. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa mu je bil zasežen osebni avtomobil in bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.



Več v Črna kronika