Družba 17 deklet bo za Anjo še večji izziv

Tekmovalko v šovu Sanjski moški, Anjo Kojc iz Velike Nedelje, je Gregor na prvi pogled precej pritegnil, saj je vizualno zanjo približek idealnega moškega.

Prlekija-on.net, sreda, 14. april 2021 ob 17:441
Anja Kojc, foto: POP TV

Anja Kojc, foto: POP TV

Že to soboto, 17. aprila, na POP TV prihaja resničnostni šov Sanjski moški, ki velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu. Sanjski moški Gregor Čeglaj se bo med 18 izbrankami, starimi med 18 in 39 let, odločal, katera je prava zanj. Nekatera med dekleti so že bila poročena, med njimi je tudi ena mamica, prav vse pa so močne samostojne ženske, ki iščejo partnerja za lepšo prihodnost. Med njimi je tudi 25-letna Anja Kojc iz Velike Nedelje.

Kot je Anja pred pričetkom oddaje za POP TV povedala, je po izobrazbi logistična tehnica, a dela kot natakarica. Kljub temu da med delovnim časom srečuje veliko ljudi, med njimi še ni bilo moškega, ki bi ukradel njeno srce. Anja: "Svoje delo poskušam opravljati čim bolj profesionalno ter gostom v tem smislu ne posvečam preveč pozornosti." Čas za romantiko bo tako v šovu Sanjski moški, ki na POP TV prihaja to soboto.

Anja Kojc, foto: POP TV

Tudi Prlečka bo poskušala osvojiti Sanjskega moškega


Gregor ji je na prvi pogled všeč

Kot je povedala Anja, jo privlačijo visoki, temnolasi in postavni moški, zato ji je bil Gregor na prvi pogled oziroma na podlagi predstavitve v medijih všeč. "Gregor me je na prvi pogled precej pritegnil, saj je vizualno zame približek idealnega moškega. Po predstavitvah pa sem se še bolj veselila snidenja z njim, saj je kar nekaj stvari, ki so obema všeč," je povedala

Anja je v svoji predstavitvi navedla, da redkokdaj kuha, Sanjski moški pa ima med drugim rad dobro hrano. Anja ob tem pravi: "Vesela sem, ko se imam priložnost znajti v kuhinji in kaj pripraviti, vendar pa trenutno živim s starši in žal ne dobim veliko priložnosti za kuhanje." Je pa Anja včasih igrala dvoranski nogomet in skupaj s šolsko ekipo dosegala lepe rezultate: "Kot majhno dekle sem veliko časa preživela v družbi starejšega brata, s katerim sva nogomet velikokrat igrala kar sama. V naslednjih letih so se nama pridružili še sosedje in tako smo preživljali popoldneve. V igranju nogometa sem vedno bolj uživala in tako tudi vzljubila ta šport."

Družba 17 deklet bo zanjo še večji izziv

"Konkurenca se mi na prvi pogled zdi kar močna, saj so sama privlačna ter, po predstavitvah sodeč, prijetna dekleta. Upam, da se bomo zabavale, se bolje spoznale ter ohranile stike tudi kasneje," je povedala glede ostalih deklet, družba 17 deklet pa bo zanjo še večji izziv. Kot je povedala, se namreč ne druži kaj dosti z ženskami. "Mislim, da bi lahko bilo dokaj naporno in tudi zanimivo, saj menim, da bomo zbrana dekleta z različnimi pogledi in odzivi na takšne in drugačne stvari, vse pa se bomo borile za Gregorjevo pozornost. Vseeno upam, da se bomo imele lepo in da ne bo nepotrebnih konfliktov," je še povedala Anja.

Šov Sanjski moški bo na sporedu vsako soboto in nedeljo ob 20. uri na POP TV.

ANJA KOJC 25 let Tehtnica 163 centimetrov Velika Nedelja »Zame je sanjski moški ljubeč, pozitiven, nasmejan, zabaven,...

Objavil/a Sanjski moški dne Nedelja, 28. marec 2021


Več v Družabno