Deželak Junak bo svojo 2. etapo v pomoč otrokom pričel v Ljutomeru

Deželak Junak bo že 7. leto zapored pričel svojo dobrodelno avanturo po Sloveniji. Na poti bo zbiral sredstva za počitnice otrok, ki še niso bili na morju.

Prlekija-on.net, torek, 1. junij 2021 ob 18:23
Deželak Junak lani v Gornji Radgoni

Deželak Junak lani v Gornji Radgoni

V sredo, 2. junija, bo Miha DeželakDeželak Junak že 7. leto zapored pričel svojo dobrodelno avanturo po Sloveniji. Na poti bo zbiral sredstva za počitnice otrok, ki še niso bili na morju.

Na Radio 1 so razkrili traso in zemljevid Deželakove poti 2021, da ga bo lahko vsak prišel pozdravit in navijat. Ves čas bo mogoče tudi spremljati LIVE stream na njihovi spletni strani, ekipa pa se bo redno javljala tudi preko družbenih omrežij kot sta Facebook in Instagram.

Deželak = junak v Ljutomeru

Deželak = junak svojo drugo etapo dobrodelnega popotovanja po Sloveniji pričel v Ljutomeru


Svojo drugo etapo, v četrtek, 3. junija, bo Deželak pričel ob 7. uri v Ljutomeru, ob 10. uri bo v Murski Soboti, ob 12. v Gornji Radgoni, ob 15.15 v Slovenskih Konjicah, ob 17.15 v Slovenski Bistrici, etapo pa bo končal ob 19. uri na Ptuju. Ure posameznih prihodov na lokacije so zaradi različnih dejavnikov in razmer seveda okvirne in se utegnejo tudi spremeniti.

Deželak Junak

Prva etapa zaenkrat ostaja še skrivnost, a jo bodo kmalu razkrili.

Pomagate lahko tako, da pošljete SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 že zdaj. Z vsakim poslanim SMS-om boste donirali 1 EUR ali 5 EUR, če pa bi želite donirati več, pošljite mail na: fundacija@radio1.si.

Deželak = Junak 2021 je tuuuuu! Bodi z nami in podpiraj našega junaka na novi avanturi z SMS-om POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 Hvala, ke si del nas! #dezelakjunak #mojradio1

Objavil/a Radio 1 dne Ponedeljek, 31. maj 2021
Deželak Junak odšteva ure do začetka

Miha Deželak je Robertu Roškarju zaupal, kako se počuti le nekaj ur pred začetkom akcije Deželak Junak 2021! Jutri gre zares, še malooo in že sedmič se bo podal na dobrodelno pot!

Objavil/a Radio 1 dne Torek, 01. junij 2021


Več v Družabno