Policisti obravnavajo nesrečo s pobegom

Za neznanim povzročiteljem še poizvedujejo.

Prlekija-on.net, torek, 8. junij 2021 ob 08:10
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V soboto, 5. junija, ob 9.20 so bili obveščeni o naknadni prijavi prometne nesreče II. kategorije, z dne 4. 6. 2021 ob 16.05, na lokalni cesti v naselju Libanja. Udeležena sta bila dva osebna avtomobila. Ena oseba je bila lahko telesno poškodovana. Zoper povzročiteljico sledi hitri postopek po ZPrCP.

Ob 15.15 so v Cvetkovcih prijeli dva državljana Republike Hrvaške, katera sta pred tem nedovoljeno vstopila v Republiko Slovenijo. Izdan jima je bil plačilni nalog.

V nedeljo, 6. junija, ob 16.55 je patrulja na regionalni cesti v naselju Pavlovci, ustavila in kontrolirala voznika osebnega avtomobila, kateri je v cestnem prometu vozil vozilo pod vplivom alkohola. Rezultat preizkusa alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom je pokazal 0,50 mg alkohola v litru izdihanega zraka, brez tolerance. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in izdan/vročen plačilni nalog po ZPrCP.

V ponedeljek, 7. junija, ob 9.50 so obravnavali kaznivo dejanje »poškodovanje tuje stvari«. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadbo na pristojno ODT.

Ob 20.53 so obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Policisti za neznanim povzročiteljem še poizvedujejo.



Več v Črna kronika