Neznanec vlomili v kapelo na Runču

Policisti so opravili ogled kraja in evidentirali kaznivo dejanje Velike tatvine po 205. členu KZ-1.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 14. junij 2021 ob 08:06
Vlomili so v kapelo na Runču

Vlomili so v kapelo na Runču

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 11. junija, ob 8.32 so sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja spletne goljufije. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 11.26 so bili iz zdravstvenega doma obveščeni, da pri njih išče zdravniško pomoč oseba, ki bi se naj poškodovala na javni površini. Patrulja je z zbiranjem obvestil ugotovila, da je poškodovani med hojo po javni površini zadel v betonski robnik pločnika in padel, ter pri tem zadobil lahko telesno poškodbo.

Ob 18.25 so bili obveščeni o požaru v stanovanjskem objektu. Zadevo bodo zaključili s poročilom na državno tožilstvo, saj znakov kaznivega dejanja niso ugootvili.

V soboto, 12. junija, ob 08.35 so obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Povzročitelj je bil izsleden ter mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 9.00 so policisti na podlagi odredbe sodišča opravili hišne preiskave na več naslovih v zvezi prepovedanih drog. Pri tem so zasegli razne manjše količine prepovedanih substanc. Po pridobljenih analizah, bodo zoper kršitelja napisali kazensko ovadbo na državno tožilstvo.

Ob 10.40 so obravnavali kaznivo dejanje Goljufije. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

V nedeljo, 13. junija, ob 10. uri so bili obveščeni o vlomu v kapelo na Runču. Opravili so ogled kraja in evidentirali kaznivo dejanje Velike tatvine po 205. členu KZ-1.



Več v Črna kronika