Neznanec tekom noči prerezal vse štiri pnevmatike na treh osebnih avtomobilih

Policisti so bili obveščeni o poškodovanju pnevmatik na treh osebnih avtomobilih na območju Huma pri Ormožu. Z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Prlekija-on.net, sreda, 30. junij 2021 ob 08:47
Neznanec je prerezal 12 pnevmatik (simbolična fotografija)

Neznanec je prerezal 12 pnevmatik (simbolična fotografija)

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 29. junija, ob 8.52 so policisti opravili ogled kraja kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari. Po zbranih obvestilih bo na državno tožilstvo napisana kazenska ovadba. Pri tem so ugotovili tudi kršitev zakona o javnem redu in miru in bodo kršitelju izdali plačilni nalog.

Ob 19.31 so na območju naselja Hum pri Ormožu zaustavili voznico osebnega avtomobila. V postopku je bil voznici odrejen preizkus alkoholiziranosti, kjer je bilo ugotovljeno, da je voznica imela 0.73 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Prav tako je voznica vozila v cestnem prometu motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo. Zoper voznico sledi Obdolžilni predlog za pristojno Okrajno sodišče.

V sredo, 30. junija, ob 5.30 so bili obveščeni o poškodovanju pnevmatik na treh osebnih avtomobilih na območju Huma pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči prerezal vse štiri pnevmatike na treh osebnih avtomobilih. Z zbiranjem obvestil nadaljujejo.



Več v Črna kronika