Sodelovanje SVZ Hrastovec v vseslovenskem projektu »Slovenska bakla na poti v Tokio«

Za njihove stanovalce je bil ta dogodek zagotovo nepozabno doživetje izrednega pomena.

Prlekija-on.net, sreda, 7. julij 2021 ob 13:37
Tudi stanovalci SVZ Hrastovec so nosili olimpijsko baklo

Tudi stanovalci SVZ Hrastovec so nosili olimpijsko baklo

Udejstvovanje v lokalni skupnosti je izrednega pomena tako za zavod kot ustanovo kot tudi za vsakega posameznega stanovalca. Tega se v SVZ Hrastovec dobro zavedajo in so tako preko udejstvovanja na raznih dogodkih v lokalni skupnosti stalno prisotni. Z veseljem so se odzvali na povabilo s strani Občine Sv. Ana, kjer so jih povabili k sodelovanju v vseslovenskem projektu »Slovenska bakla na poti v Tokio«. "V duhu povezovanja in z veliko željo, da tudi mi pripomoremo k temu, da bi se olimpijski športni duh ponesel naprej, smo v projektu sodelovali in ponosno nosili baklo," pravijo.

S skupino stanovalcev je na dogodku sodelovala tudi strokovna vodja zavoda, Tadeja Bohak, kar je pri stanovalcih dodatno okrepilo občutek pripadnosti in medsebojne povezanosti. Za njihove stanovalce je bil ta dogodek zagotovo nepozabno doživetje izrednega pomena.

Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez v sodelovanju s številnimi deležniki in partnerji širom Slovenije izvaja enega največjih projektov doslej s ciljem, v vsakem kotičku Slovenije ljudi spomniti na prihajajoči športni dogodek Olimpijske igre v Tokiu. Kot so zapisali gre za promocijski projekt, v katerega bi organizatorji radi vključili čim več lokalnih ljubiteljev športa, aktivnih otrok, zdajšnjih in nekdanjih vrhunskih športnikov ter gospodarstvenikov in drugih zanimivih občanov.



Več v Šport