V Bodislavcih so se na 16. Hidroraidu zbrali ljubitelji Citroenov

Organizatorjem je uspelo privabiti preko dvesto udeležencev iz Madžarske, Srbije, Hrvaške, Nemčije, Avstrije in Slovenije, ki so se pripeljali z blizu sto vozili različnih starosti.

Branko Košti, nedelja, 11. julij 2021 ob 11:06
16. Hidroraid

16. Hidroraid

Po enoletnem premoru so Bodislavci pri Mali Nedelji ob koncu tedna spet gostili ljubitelje in lastnike Citroenov, vozil, posebnih po edinstvenem sistemu vzmetenja, hidropnevmatiko, ki omogoča posebno udobno vožnjo, saj so vozila vedno enako oddaljena od tal, pred začetkom vožnje pa se morajo dvigniti.

Organizatorjem, prleški sekciji Citroen kluba Slovenija, katero vodi Aleš Kržan, je uspelo privabiti preko dvesto udeležencev iz Madžarske, Srbije, Hrvaške, Nemčije, Avstrije in Slovenije, ki so se pripeljali z blizu sto vozili različnih starosti. Največ je bilo, kot vedno, legendarnih spačkov in dian, videli pa smo lahko tudi kakšen prestižnejši model te znane avtomobilske znamke.

Za goste so, zdaj že izkušeni organizatorji, saj je bil to že 16. Hidroraid v njihovi organizaciji, odlično poskrbeli. Na samem prizorišču so pripravili številne animacijske aktivnosti, osvežili so se lahko v slab kilometer oddaljenih Biotermah, ob večerih je bilo poskrbljeno za dobro glasbo. Gotovo pa bo udeležencem v spominu ostala promocijska vožnja, med katero so se zapeljali do Tinekovega broda, ki jih je prepeljal na prekmursko stran reke Mure.



Več v Družabno