Policisti v soboto trem voznikom, ki so vozili pod vplivom alkohola, odvzeli vozniška dovoljenja

Ormoški policisti so bili obveščeni tudi o napadu psa na mačko na območju Sv. Tomaža...

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. julij 2021 ob 08:27
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 16. julija, so v dopoldanskem času obravnavali tujca, državljana Afganistana, kateri je bil prijet v Slovenski Bistrici in je ilegalno vstopil v našo državo. Tujec je zaprosil za mednarodno zaščito.

Ob 10.00 so na Kogu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Kršitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog.

V soboto, 17. julija, ob 20.55 so bili obveščeni o napadu psa na mačko na območju Sv. Tomaža. Z zbiranjem obvestil je bil ugotovljen lastnik psa. Zoper lastnik bo uveden hitri postopek po določilih ZZZIV.

Ob 11.35 so pri pokopališču v Ormožu obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom trčil v ciprese ob pokopališču. Vozniku je bila izrečena globa.

Ob 22.40 so vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 22.50 so prav tako vozniku, kateri je vozil pod vplivom alkohola izdali plačilni nalog, prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Ob 23:58 so vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je prav tako vozil pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

V nedeljo, 18. julija, ob 11.16 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na območju Cirkulan, na kraju so policisti ugotovili, da voznika in vozili izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, ter tako izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.



Več v Črna kronika