V soboto uradno odprtje Zadružne trgovine Prlekija z večernim razvajanjem ob vinu in glasbi

Lepo vabljeni na sproščeno druženje in po svojo košarico domačih dobrot. Zvečer pa zadruga prireja še vinsko glasbeni večer VINO&JAZZ.

Prlekija-on.net, sreda, 28. julij 2021 ob 10:00
Zadružna trgovina Prlekija

Zadružna trgovina Prlekija

V soboto, 31. julija 2021, ob 9. uri, bo v atriju Mestne hiše, Glavni trg 1, Ljutomer, potekala uradna otvoritev Centra za lokalno oskrbo - Zadružne trgovine Prlekija. Center za lokalno oskrbo je nastal v okviru projekta »Zadruga Ljutomer«, ki je bil izbran na 3. javnem pozivu LAS Prlekija. Nosilec projekta je Občina Ljutomer. Projekt sofinancirata Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru PRP.

V trgovini je na voljo širok nabor kakovostnih domačih izdelkov lokalnih ponudnikov, ki so tudi člani zadruge. Kratke oskrbne verige in večja dostopnost kakovostne lokalne hrane za domače in tuje obiskovalce je eden izmed glavnih ciljev ter vizij zadruge, na katerega smo zelo ponosni.

Lepo vabljeni na sproščeno druženje in po svojo košarico domačih dobrot.

Zadružna trgovina Prlekija

V Ljutomeru se je odprla nova zadružna trgovina Prlekija


Na večer otvoritve, ob 20. uri, pa zadruga prireja še vinsko glasbeni večer VINO&JAZZ v prijetnem ambientu atrija Mestne hiše. Prepustili se boste lahko ritmom jazz mojstrov iz Domen Gnezda Trio v spremljavi dobre prleške kapljice.

Vstop na dogodek je brezplačen, možne pa so rezervacije miz s prleško pogostitvijo (vinska degustacija + prleški narezek) za 25,00€/osebo. Rezervacije se sprejemajo na tel. št. 031 586 559 ali elektronski pošti info@visit-prlekija.eu.

Vino in jazz



Več v Gospodarstvo