Radgonski policisti pridržali kršitelja, kateri se ob intervenciji ni hotel pomiriti.

V Globoki so bili prijeti trije tujci, kateri so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo.

Prlekija-on.net, sobota, 31. julij 2021 ob 08:15
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč. Pri tem se je ena končala s hudimi telesnimi poškodbami. V ostalih šestih je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in osem kršitev javnega reda.

Ob 17.15 uri je voznik neregistriranega mopeda izven naselja Gančani zaradi odvzema prednosti v križišču trčil v osebni avtomobil. Pri tem sta se voznik mopeda in njegova sopotnica hudo telesno poškodovala.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino ženske denarnice z denarjem, bančno kartico in osebnimi dokumenti ter nasilje v družini. Na banki v Gornji Radgoni je bil odkrit ponarejen bankovec za 10 EUR.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Radgonski policisti so pridržali kršitelja, kateri se ob intervenciji ni hotel pomiriti.

V Globoki so bili prijeti trije tujci, kateri so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.