Voznik traktorja pod vplivom alkohola v Vučji vasi trčil v vozilo

Ugotovljeno je bilo, da je bil pod vplivom alkohola in nima ustreznega vozniškega dovoljenja, traktor ni bil tehnično brezhiben. Kršitelju je bil traktor zasežen.

Prlekija-on.net, nedelja, 1. avgust 2021 ob 08:38
Vozniku je bil traktor zasežen (simbolična fotografija)

Vozniku je bil traktor zasežen (simbolična fotografija)

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, pet kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete je bila v Lipi obravnavana tatvina denarja iz stanovanjske hiše, v Lendavi tatvina delov z osebnega avtomobila in na pomurski avtocesti tatvina goriva na bencinskem servisu.

V Vučji vasi je voznik traktorja, zaradi nepravilne vožnje mimo, poškodoval parkiran osebni avtomobil. Ugotovljeno je bilo, da je bil pod vplivom alkohola in nima ustreznega vozniškega dovoljenja, traktor ni bil tehnično brezhiben. Kršitelju je bil traktor zasežen. V Murski Soboti je bil vozniku, ki nima vozniškega dovoljenja, zasežen osebni avtomobil.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja iz Murske Sobote, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika