Tadej Toš v več kot dve urnem programu goste nasmejal do solz

Toš nastopil na eni največjih zabav v Prlekiji, ki jo poznamo pod imenom Noči pod topoli.

Ivan Trunk, sreda, 11. avgust 2021 ob 16:14
Tadej Toš na prireditvi Noči pod topoli

Tadej Toš na prireditvi Noči pod topoli

Športno društvo Juršinci je letos ob občinskem prazniku občine Juršinci po dveh letih spet priredilo eno največjih zabav v Prlekiji, ki jo poznamo pod imenom "Noči pod topoli". Lansko leto je bilo zaradi koronavirusa na žalost vse odpovedano, ker se ljudje takrat niso smeli družiti in je to fešto veliko ljudi pogrešalo. V Juršince ljudje radi prihajajo iz vseh koncev Prlekije in od drugod.

V petek, 6. avgusta, je v stand up komediji goste zabaval komik Tadej Toš, ki je v več kot dve urnem programu goste nasmejal do solz. Tadej je v svojem programu največ časa namenil pandemiji koronavirusa, ki ga je predstavil na zabaven način, kako smo ga doživljali, pa o ukrepih kot so bila karantena, o policijski uri in kako smo jo prelisičili, pa kako smo na vse možne načine prehajali občinske meje in kam je v zadnji zimi izginila gripa.

Dotaknil se je tudi politike od občinske juršinske pa do naše državne, govoril je o ameriških volitvah, dotaknil se je tudi Olimpijskih iger in naših športnikov. Manjkale niso niti dogodivčine pri prehajanju državne meje predvsem s Hrvaško. Govoril je o zadevah, ki so bile nekoč nenormalne ali nore pa je zdaj to vse normalno pa obratno, kar je bilo nekoč normalno pa zdaj več ni.

Občinstvo je seznanil tudi z novim bolezenskim stanjem ˝fukjenitisom˝. Nekaj šal je namenil tudi našemu prleškemu špricarju, pa o kulturi pitja špricarja in o posledicah, če jih preveč spiješ. Svoj program je Tadej Toš končal z znano ljudsko pesmijo "Kaj nam pa morejo" in povabil občinstvo, da zapoje z njim.

Po nastopu se je nadaljevala zabava z domačim DJ-jem, ki je vrtel domačo in tujo glasbo.



Več v Družabno