Uvoz na avtocesto v Vučji vasi proti Mariboru zaprt predvidoma do začetka septembra zaradi del

Do 1. septembra bo zaprt priključek Vučja vas proti Mariboru, dela med Mursko Soboto in Vučjo vasjo naj bi bila v celoti zaključena do prve polovice novembra.

Prlekija-on.net, sreda, 11. avgust 2021 ob 16:39
Priključek Vučja vas je zaprt

Priključek Vučja vas je zaprt

Na avtocesti A5, Sv. Jurij ob Ščavnici - Vučja vas - Murska Sobota, zaradi obnove ceste in objektov, promet poteka po enem pasu širine 3,05 metra, do 1. septembra 2021. Hitrost vožnje je omejena na 60 km/h. Priključek Vučja vas proti Mariboru bo zaprt predvidoma do začetka septembra zaradi del, sporoča Prometno-informacijski center.

Vozila, ki prihajajo iz smeri Lendave v smeri Maribora, lahko zapustijo avtocesto le v priključkih Murska Sobota (ali v Sv. Jurij ob Ščavnici), izvoz pa ne bo mogoč na priključku Vučja vas.

Prav tako se vozila v priključku Vučja vas ne bodo mogla vključevati na avtocesto v smeri Maribora, ampak le v priključku Murska Sobota, (ali v Sv. Jurij ob Ščavnici), ves promet pa bo potekal dvosmerno na vozišču v smeri Lendave.

[POMURSKA AVTOCESTA] Do 1. septembra bo zaprt priključek Vučja vas proti Mariboru, dela med Mursko Soboto in Vučjo vasjo naj bi bila v celoti zaključena do prve polovice novembra.

Objavil/a infoPot dne Ponedeljek, 09. avgust 2021


Več v Gospodarstvo