Voznik Ferrarija vozil s hitrostjo 236 km/h, kjer je hitrost omejena na 110 km/h

Drug voznik pa je na odseku Vučja vas - Murska Sobota vozil s hitrostjo 130 km/h, čeprav je omejitev zaradi rekonstrukcije avtomobilske ceste 60 km/h. Obema kršiteljema je bila izrečena globa v višini 1200 evrov in 9 kazenskih točk.

Prlekija-on.net, četrtek, 12. avgust 2021 ob 08:58
S Ferrarijem je vozil 236 km/h

S Ferrarijem je vozil 236 km/h

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so v torek v sklopu nacionalne preventivne akcije Hitrost izvedli poostren nadzor hitrosti na avtocesti A5, izven naselja Dolinsko, v smeri Maribora in zaustavili 39-letnega državljana Madžarske. Voznik osebnega avtomobila Ferrari je vozil s hitrostjo 236 km/h, kljub temu, da je hitrost omejena na 110 km/h.

Prav tako so izmerili hitrost na zapori ceste na odseku Vučja vas - Murska Sobota, kjer je voznik, državljan Romunije vozil s hitrostjo 130 km/h, čeprav je omejitev zaradi rekonstrukcije avtomobilske ceste 60 km/h. Obema kršiteljema je bila izrečena globa v višini 1200 evrov in 9 kazenskih točk.

Od 9. do 15. avgusta 2021 poteka nacionalna akcija Hitrost

Priključek Vučja vas je zaprt

Uvoz na avtocesto v Vučji vasi proti Mariboru zaprt predvidoma do začetka septembra zaradi del
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika