Preoblikovanje telesa s pomočjo raziskave »Smo v Prlekiji Fit«

Društvo Vital Fit že četrto leto tradicionalno pripravlja 3-mesečno raziskavo hujšanja in preoblikovanja telesa ter k prijavi vabi zainteresirane kandidatke.

Prlekija-on.net, torek, 31. avgust 2021 ob 19:58
Vadbo vodi diplomirana športna trenerka in trenerka fitnesa Nuša Vukan

Vadbo vodi diplomirana športna trenerka in trenerka fitnesa Nuša Vukan

V okviru raziskave »Smo v Prlekiji Fit?« Društvo Vital Fit že četrto leto zapored pripravlja uspešen program, s katerim v kratkem času s pomočjo vadbe in pravilne prehrane lahko izgubite maščobo in preoblikujete telo.

Z raziskavo želijo promovirati gibanje in zdrav način življenja ter tako pozitivno vplivati na lokalno skupnost v občini Ljutomer. V najuspešnejši sezoni so udeleženke zmanjšale skupni obseg za kar 893,5 cm, pri čemer so se merili obsegi prsnega koša, pasu, bokov, rok in stegen. S preoblikovanjem telesa so tako izgubile zavidljivih 176,4 kg maščobe v treh mesecih.

Društvo Vital Fit bo organiziralo 3-mesečno skupinsko vadbo preoblikovanja telesa in hujšanja, ki bo potekala od septembra do decembra. Potekala bo dvakrat tedensko v dveh skupinah, v plesni dvorani ŠIC Ljutomer. Prva skupina bo imela vadbo v ponedeljek ob 20.00 in v četrtek ob 19.00, druga skupina pa v torek ob 19.00 in v četrtek ob 18.00. Vadbo bo ponovno vodila diplomirana športna trenerka in trenerka fitnesa Nuša Vukan.

Udeleženkam bodo v okviru raziskave brezplačno izmerili in analizirali telesno sestavo z bioimpedančno tehtnico ter izmerili obsege posameznih delov telesa na začetku in koncu 3-mesečnega programa vadbe. Ob koncu raziskave se bodo seštele končne meritve analiz vseh vadečih (izgubljeni kg, izgubljeni cm, izgubljena maščoba, ITM, ...), ki bodo dale rezultat raziskave.

Prav tako bodo deležne brezplačnega prehranskega svetovanja in bodo prejele navodila ter smernice za zdravo prehranjevanje. Vse zainteresirane kandidatke naprošajo, da se prijavijo na elektronski naslov info@vital-fit.si s pripisom v polju zadeva: PRIJAVA NA RAZISKAVO in vsebino maila, ki naj vsebuje naslednje podatke:

  • Ime in priimek udeleženke,
  • Telefonsko številko,
  • Starost (leta),
  • Izračunan ITM s klikom na povezavo kalkulator ITM. V kalkulator je potrebno vpisati spol, starost, težo in višino.
  • 1. ali 2. vadbena skupina

Prijave sprejemajo do nedelje, 5. septembra, oziroma do zapolnitve mest. Z raziskavo pričnejo v ponedeljek, 6. septembra v plesni dvorani ŠIC Ljutomer. Nadaljnja navodila udeleženke dobijo ob prijavi, za morebitna vprašanja pa lahko pišejo tudi na mail info@vital-fit.si ali pokličejo na 031 473 053. V kolikor bi strožji ukrepi onemogočali vadbo v dvorani, se bo raziskava nadaljevala preko spleta.

Ne odlašaj in se prijavi na 3-mesečno subvencionirano vadbo pod strokovnim vodstvom diplomirane športne trenerke. Čaka te brezplačna meritev in analiza telesa, svetovanje in smernice zdravega prehranjevanja, podpora ves čas trajanja raziskave, pozitivna energija ter zdrav način življenja za krepitev imunskega sistema.

Raziskavo podpira Občina Ljutomer z županjo mag. Olgo Karba, Fitnes zveza Slovenije, Športna unija Slovenije in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.



Več v Šport