Voznik motornega kolesa se je pri padcu huje telesno poškodoval

Zabeleženih je bilo še šest kaznivih dejanj, požar, štirinajst kršitev javnega reda in miru, poškodba vozila na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi.

Prlekija-on.net, nedelja, 5. september 2021 ob 08:50
Policija

Policija

Policisti so na območju PU Murska Sobota v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči. V nesreči na območju policijske postaje Lendava se je pri padcu voznik motornega kolesa huje telesno poškodoval. Zabeleženih je bilo še šest kaznivih dejanj, požar, štirinajst kršitev javnega reda in miru, poškodba vozila na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi.

S področja kriminalitete sta bili na območju Murske Sobote obravnavani dve tatvini koles, dve goljufiji, nasilništvo in na območju Lendave tatvina goriva. Ob tem dodajajo, da v zadnjem času beležijo drzne tatvine, katere storilci izvršujejo na način, da zavedejo oškodovance. Občane pozivajo, da ob pojavu neznanih oseb ali vozil pokličejo policijo.

Javni red in mir je bil kršen devetkrat v zasebnem prostoru in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25