Lea je ljubezen do ustvarjanja prepoznala že kot deklica, sedaj izdeluje svoje unikatne izdelke

Lea Lebar iz Slamnjaka vse izdelke izdela z neizmernim veseljem in ljubeznijo, kar začutijo tudi njene stranke in se rade vračajo nazaj. Nasmeh zadovoljne stranke vidi najraje. Lahko pa se pohvali tudi s tem, da svoje izdelke predstavlja v reviji UNIKAT.

Sara Vinkovič, nedelja, 12. september 2021 ob 08:10
Lea Lebar

Lea Lebar

Lea Lebar prihaja iz osrčja Prlekije, natančneje iz Slamnjaka. Ljubezen do ustvarjanja je prepoznala že v mladih letih, ko sta mama in babica urejali gredice, je Lea vedno poleg njiju izdelovala šopke ter dekoracije. Tudi v šoli se je vedno udeležila krožkov, povezanih z ustvarjanjem.

Lea za sebe pravi, da njeno ustvarjanje nima meja. Začela je z izdelovanjem nakita iz fimo mase in steklenih perlic, nato pa se je zaljubila v "papirčkanje".

Tega se je naučila prek raznih blogov in Youtube kanalov različnih ustvarjalk. Da je osvojila vse tehnike, je trajalo kar nekaj časa. Vendar se še vedno uči, saj kot pravi Lea: "Učimo se vse življenje."

Tako so začele nastajati škatlice presenečenja, darilne kuverte, različne voščilnice: vabila za vse dogodke, zahvale, rojstno-dnevne, poročne, krstne, za obhajila, birme itd. Izdeluje tudi aranžirane darilne podloge z njenimi unikatnimi voščilnicami.

V njenem domu pa ne manjka razne dekoracije. Najraje ima adventni čas, ko izdeluje adventne venčke vseh oblik iz novoletno dekoracijo. V velikonočnem času izdeluje razigrane dekoracije z zajčki, poleti pa izdeluje dekoracije iz zakladov, ki jih nabere na morju. V jeseni pa narava poskrbi za veliko darov iz katerih nastajajo jesenski venčki in dekoracije, takrat pa izdeluje tudi nagrobne aranžmaje.

Vse izdelke izdela z neizmernim veseljem in ljubeznijo, kar začutijo tudi njene stranke in se rade vračajo nazaj. Nasmeh zadovoljne stranke vidi najraje. Lahko pa se pohvali tudi s tem, da svoje izdelke predstavlja v reviji UNIKAT.

Lei lahko sledite na Facebook strani: Lea ustvarja

"Sama verjamem da bi vsak človek na planetu moral pustiti svoj unikaten pečat s svojo unikatnostjo," še pravi Lea.



Več v Kultura in izobraževanje