Ljutomerski policisti obravnavali zatajitev

Policisti so obravnavali tudi štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in samomor.

Prlekija-on.net, torek, 19. oktober 2021 ob 07:38
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še osem primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in samomor.

S področja kriminalitete je bila na počivališču Grabonoš obravnavana tatvina nafte iz parkiranega tovornega vozila. Ljutomerski policisti so obravnavali zatajitev, lendavski poškodovanje tuje stvari, radgonski pa povzročitev lahke telesne poškodbe.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe so na avtocestnem počivališču v Murski Soboti kontrolirali osebni avtomobil znamke Opel Zafira v katerem je bilo šest tujcev, katere je voznik na nedovoljen način pripeljal v Republiko Slovenijo iz Madžarske. Voznik bo s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota, Ljutomer in Lendava.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25