Pes se je na javnem kraju gibal brez povodca, lastnik je dobil plačilni nalog

Patrulja je na kraju ugotovila, da je lastnik kršil določila Zakona o zaščiti živali, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa bodo na Veterinarsko upravo napisali poročilo.

Prlekija-on.net, torek, 19. oktober 2021 ob 08:17
Policisti so bili obveščeni o gibanju psa na javnem mestu brez povodca

Policisti so bili obveščeni o gibanju psa na javnem mestu brez povodca

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 15. oktobra, ob 15.00 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v naselju Sveti Tomaž, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkiran avtomobil. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 17. oktobra, ob 13.28 so bili obveščeni o požaru na osebnem avtomobilu na regionalni cesti v naselju Pavlovci. Na kraju so bili gasilci PGD Ormož. O dogodku bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Na cesti je zagorelo vozilo

Na cesti zagorelo osebno vozilo


Ob 17.48 so bili obveščeni o gibanju psa na javnem mestu brez povodca na območju Sv. Tomaža. Patrulja je na kraju ugotovila, da je lastnik kršil določila Zakona o zaščiti živali, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa bodo na Veterinarsko upravo napisali poročilo.

Ob 19.50 so s strani oškodovanca bili obveščeni o poškodbi vhodnih vrat. Patrulja je na kraju sprejela predlog za pregon kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari. Na državno tožilstvo bodo napisali kazensko ovadbo.



Več v Črna kronika