Zelo nevarno početje: mladi hodili po avtocesti in se fotografirali

Da to ni bilo dovolj, se je eden izmed njih celo ulegel na sredino vozišča, ko ga je drug ob tem fotografiral.

Prlekija-on.net, sreda, 20. oktober 2021 ob 09:25

[SAJ NI RES, PA JE] Nekateri so za všečke na družbenih omrežjih pripravljeni narediti marsikaj, tudi ogroziti prometno varnost in svoje lastno življenje. Hoja po avtocesti je prepovedana in smrtno nevarna! Kdor hodi po avtocesti, ima zelo veliko možnosti, da ga zbije vozilo!

Objavil/a Vozimo pametno z DARS dne Sreda, 20. oktober 2021

Nevarno početje na avtocesti

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji (DARS) je objavila videoposnetek svojih nadzornih kamer, ki so zabeležile zelo nevarno početje. Tri osebe, iz videoposnetka gre sklepati, da so še mladoletne, so namreč hodile peš po avtocesti. Da to ni bilo dovolj, se je eden izmed njih celo ulegel na sredino vozišča, ko ga je drug ob tem fotografiral. "Nekateri so za všečke na družbenih omrežjih pripravljeni narediti marsikaj, tudi ogroziti prometno varnost in svoje lastno življenje. Hoja po avtocesti je prepovedana in smrtno nevarna! Kdor hodi po avtocesti, ima zelo veliko možnosti, da ga zbije vozilo!" so ob tem zapisali.

Opozorilo verjetno ni odveč, da tega nikar ne počnite, saj je smrtno nevarno.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika