V Gornji Radgoni obravnavali nasilje v družini, kjer je bil osumljenemu izrečen ukrep prepovedi približevanja

Na pomurski avtocesti pa je bil izsleden tujec, ki je na območju Lendave izvršil goljufijo. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo, voznik pa bo priveden na sodišče.

Prlekija-on.net, petek, 22. oktober 2021 ob 07:34
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, v katerih se je ena oseba telesno poškodovala. Obravnavana so bila še tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda ter pet primerov povoženja divjadi.

S področja kriminalitete so policisti v Murski Soboti obravnavali grožnjo, na območju Lendave je bila obravnavana goljufija, v Gornji Radgoni pa nasilje v družini, kjer je bil osumljenemu izrečen ukrep prepovedi približevanja.

Javni red je bil kršen dvakrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Murske Sobote je bil zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasežen osebni avtomobil.

Na pomurski avtocesti je bil izsleden tujec, ki je na območju Lendave izvršil goljufijo. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo, voznik pa bo priveden na sodišče.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem pa območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika