Odpovedanih še več martinovanj in prireditev

Odpovedi še v Apačah, na Kapeli, v Murski Soboti...

Prlekija-on.net, četrtek, 4. november 2021 ob 15:44
Še več odpovedi martinovanj...

Še več odpovedi martinovanj...

Še naprej se vrstijo odpovedi martinovanj in prireditev, ki bi morale potekati naslednji konec tedna. "Zaradi zaskrbljujoče epidemiološke slike, odgovornosti do zdravstvenih delavcev, predvsem pa z odgovornostjo do občanov, smo se odločili, da letošnjo Martinovanje v Apačah odpovemo. Z veseljem ga bomo nadoknadili takoj, ko bodo razmere dopuščale in bo mogoče izpeljati neobremenjen, sproščen in razigran dogodek... za vse," sporočajo iz Občine Apače, kjer so odpovedali dogodek, ki so ga sicer načrtovali že to soboto, 6. novembra.

Odpovedano je tudi martinovanje na Vinski fontani Kapela. "Ker je zdravje na prvem mestu, smo se odločili da tudi mi odpovemo martinovanje," so zapisali.

Odpovedali so že več martinovanj

Vrstijo se odpovedi martinovanj


Ker je zdravje na prvem mestu, smo se odločili da tudi mi odpovemo martinovanje.

Objavil/a Vinska fontana Kapela dne Četrtek, 04. november 2021

Odpovedali so tudi tradicionalno martinovanje v Murski Soboti in Martinov pohod. "Zaradi slabih epidemičnih razmer in pričakovanega zaostrovanja ukrepov za zajezitev širjenja okužb z novim koronavirusom smo se na Zavodu za kulturo, turizem in šport Murska Sobota odločili odpovedati prireditev Tradicionalno martinovanje v Murski Soboti, ki je bila napovedana za petek, 12. november, in Martinov pohod, napovedan za soboto, 13. november. Hvala za razumevanje," pa sporoča Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota.

Zaradi slabih epidemičnih razmer in...

Objavil/a Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota dne Četrtek, 04. november 2021

Že v minulih dneh so martinovanja odpovedali v Mariboru, Halozah, na Ptuju...

Martinovanja v Mariboru letos ne bo

Odpoved tradicionalnega Martinovanja v Mariboru




Več v Družabno