Pridržali kršitelja, ki se ni pomiril in voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so bili zaseženi tudi trije osebni avtomobili.

Prlekija-on.net, nedelja, 14. november 2021 ob 09:22
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bila na počivališču v Grabonošu obravnavana tatvina nafte iz parkiranega tovornega vozila. Iz dvorišča Kmetijske zadruge Spodnja Ščavnica je neznanec izvršil tatvino različnih artiklov. Lendavski policisti so obravnavali namerno poškodovanje parkiranega osebnega avtomobila.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Pridržan je bil kršitelj, kateri se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti. Pridržan je bil tudi voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so bili zaseženi trije osebni avtomobili.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.