Puklavec Family Wines in Smučarska zveza Slovenije predstavljata skupni dobrodelni projekt

Penina za zmagovalce Winning moments, ki prihaja na police trgovcev ravno v začetku prazničnega decembra, nas bo spremljala celo zimsko sezono in hkrati zbirala dobrodelna sredstva.

Prlekija-on.net, sreda, 1. december 2021 ob 15:20
Z njihovo pomočjo do novih smučarskih zmag!

Z njihovo pomočjo do novih smučarskih zmag!

Vinska klet Puklavec Family Wines in Smučarska zveza Slovenije verjameta, da brez mladih smučarskih talentov ni prihodnjih generacij zmagovalcev, zato so se povezali in ustvarili skupno zgodbo Winning moments, s katerim želijo pomagati mladim smučarskim upom. Penina za zmagovalce Winning moments, ki prihaja na police trgovcev ravno v začetku prazničnega decembra, nas bo spremljala celo zimsko sezono in hkrati zbirala dobrodelna sredstva. Od vsake prodane steklenice bodo namenili 1 EUR za mlade, socialno ogrožene zimske športnike.

Z njihovo pomočjo do novih smučarskih zmag!

»S Smučarsko zvezo Slovenije smo ustvarili penino, ki je namenjena proslavljanju smučarskih zmag. Upamo, da bomo v letošnji smučarski sezoni čimvečkrat nazdravili zmagovalnim trenutkom in hkrati s tem zbrali čimveč sredstev za bodoče tekmovalce na belih strminah. S tem želimo poma s gati mladim smučarjem, da napredujejo v vrhunske športnike, za katere bomo navijali v prihodnosti. Zmagovalni trenutki pa niso samo pri športu, december je namreč mesec, ki mnoge med nami opomni tudi na vse osebne zmage, ki so se zgodile tekom tega leta,« pravijo v kleti Puklavec Family Wines.

Uradni vinar Smučarske zveze Slovenije

V vinski kleti Puklavec Family Wines se zavedajo, da je šport že od nekdaj v zavesti Slovencev in prav je, da vsi stopimo skupaj in ga podpremo. Športniki so tisti, ki ob zmagah ponesejo ime države v svet in so tudi njeni najboljši ambasadorji. Kot Uradni vinar Smučarske zveze Slovenije stojijo ob strani smučarskim asom ob vseh njihovih dosežkih ter skupaj z njimi proslavljajo njihove zmage. Kot rezultat skupnega sodelovanja je nastala ta nova penina, ki pooseblja vse njihove vrednote ter hkrati pomaga mladim smučarskim upom do bodočih zmag.

Penina Winning moments

Zmagovalna penina, ki je edinstvena v vseh pogledih

Penina je edinstvena, ne samo zaradi dobrodelne zgodbe, temveč tudi zaradi videza in vsebine. Steklenica je v celoti oblečena v tako imenovani sleeve, na njem pa so upodobljeni elementi, kot so barve Smučarske zveze Slovenije, zlati konfeti in zlat tulec (zlata barva ponazarja zmago) in snežinke, ki nas spomnijo na bele strmine, na katerih reprezentanti dosegajo vrhunske rezultate. Posebna pa je tudi sorta, iz katere je penina narejena - sauvignon. Winning moments je lahkotna, živahna in osvežujoča penina s preostankom sladkorja, pivce pa očara s svojo značilno sortno aromo po kosmulji, citrusih in zeleni papriki. V kleti verjamejo, da bo med ljubitelji mehurčkov našla svoje mesto, ravno zaradi svoje unikatnosti.



Več v Gospodarstvo