Čarobni beli dan v vrtcu Mala Nedelja

Otroci in vzgojiteljice so ta dan prišli v vrtec oblečeni v bela oblačila, aktivnosti, ki so potekale tekom dneva so bile usmerjene na belo barvo, prav tako so se za njih potrudile kuharice v kuhinji, ki so ta dan skuhale same bele jedi.

Prlekija-on.net, petek, 10. december 2021 ob 18:09
Čarobni beli dan v vrtcu

Čarobni beli dan v vrtcu

Mesec december je skozi vsa dogajanja in aktivnosti v našem vrtcu vsako leto zelo pester. Ena izmed že tradicionalnih zanimivosti v našem vrtcu je t.t. BELI DAN. Tako smo ga pripravili tudi letos in bil je prav posebno bel, ker je ponoči in zjutraj zapadlo kar nekaj snega.

Otroci in vzgojiteljice smo ta dan prišli v vrtec oblečeni v bela oblačila, aktivnosti, ki so potekale tekom dneva so bile usmerjene na belo barvo, prav tako so se za nas potrudile kuharice v kuhinji, ki so ta dan skuhale same bele jedi.

Plesali smo beli ples, razveseljevali so nas beli baloni, beli materiali v obliki snežink, peli smo belo pesmico, ustvarjali z moko (pretečen rok uporabe - spoštovanje do hrane), zaigrali na harmoniko in rajali, brali zgodbice z »belo« vsebino, se fotografirali v našem foto kotičku, se igrali s snegom, krasili smrečico z belimi okraski...

Dan je bil res poseben, obarvan z belino letošnjega snega in »bele svetlobe« malih in velikih iz našega vrtca. Skratka, čudovit, enkraten in poseben dan.

Zapisala: Ksenija Kolar Švarc, pomočnica ravnateljice za vrtec Mala Nedelja



Več v Najmlajši