Župan pozdravil novo ekipo družinske medicine v Veržeju

V ambulanti bo delovala zdravnica Karmen Kaiser s pomočjo medicinske sestre Renate Kosi ter pripravnice Nine Nemec.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. januar 2022 ob 16:58
Pozdrav župana v ambulanti v Veržeju

Pozdrav župana v ambulanti v Veržeju

Po tem, ko se je upokojil prejšnji zdravnik koncesionar Zvonimir Cesarec je v ponedeljek, 10. januarja, začela izvajati svojo dejavnost v Veržeju ambulanta družinske medicine pod okriljem Zdravstvenega doma Ljutomer.

Prvi dan je, poleg številnih pacientov, obiskal ambulanto tudi župan Občine Veržej, Slavko Petovar, skupaj z direktorjem Zdravstvenega doma Ljutomer Boštjanom Pihlarjem in zaželel ekipi ambulante prisrčno dobrodošlico ter jim v ta namen poklonil tudi manjšo pozornost. Ob tem je povedal, da so v Veržeju zadovoljni, da so skupni napori Občine Veržej in Zdravstvenega Doma Ljutomer rodili sadove in da so zagotovljeni pogoji, da bo ambulanta v Veržeju delovala naprej, kar je za občane in za tamkajšnjo širšo lokalno skupnost velikega pomena.

V ambulanti bo delovala zdravnica Karmen Kaiser s pomočjo medicinske sestre Renate Kosi ter pripravnice Nine Nemec. Zagotovljen bo tudi odvzem krvi v tej ambulanti, od februarja naprej pa se predvideva, enkrat tedensko, izvajanje tudi preventivne dejavnosti za tamkajšnje paciente.

Ambulanta bo delovala po urniku

Z delovanjem bo pričela ambulanta družinske medicine v Veržeju





Več v Gospodarstvo