Najmlajše igralke ŽOK Ljutomer na svojem prvem tekmovanju osvojile drugo mesto

V konkurenci 20 ekip so na koncu tekmovanja zasedle 2. mesto ter s to uvrstitvijo presenetile sebe, trenerko in vodstvo kluba. Izjemno.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. januar 2022 ob 19:54
ŽOK Ljutomer na turnirju odbojke MINI

ŽOK Ljutomer na turnirju odbojke MINI

Ekipa MINI odbojke (letnik 2011 in mlajše) ŽOK Ljutomer, se je v nedeljo, 9. januarja, udeležila mednarodnega turnirja v odbojki, ki ga je organiziral Odbojkarski klub SIP Šempeter.

Najmlajše igralke ŽOK Ljutomer, so se na prvem tekmovanju v svoji odbojkarski karieri odrezale več kot odlično. V konkurenci 20 ekip so na koncu tekmovanja zasedle 2. mesto ter s to uvrstitvijo presenetile sebe, trenerko in vodstvo kluba. Izjemno.

Punce so v svoji predskupini petih ekip najprej dosegle 2. mesto, ki jim je prineslo uvrstitev v četrtfinale tekmovanja. Tam so premagale ekipo, ki prihaja iz najboljšega ženskega odbojkarskega kluba v Sloveniji, OK NKBM Bela z rezultatom 2:1, v polfinalu pa še nato ekipo domačega kluba, SIP Šempeter I, prav tako z 2:1. V finalni tekmi je puncam malo pošla moč, saj so vse dekleta vse tekme odigrale praktično brez zamenjave. Je pa bila ekipa Braslovč nekoliko boljša, tako da je zasluženo zmagala z rezultatom 2:0.

Ne glede na poraz v finalu, so punce iz Ljutomera na turnirju prikazale odlično igro ter znova dokazale, da se v Ljutomeru ni bati, da bi ženska odbojka kmalu zamrla.

Na turnirju so ob odličnem vodenju ekipe s strani trenerke, Tjaše Rakuša ter glasnem navijanju prisotnih staršev, igrale Nika Modlic, Lina Osterc, Lana Nemec, Nika Novak, Lia Cmrečnjak in Manaja Jakič. Iskrene čestitke vsem puncam, trenerki in staršem, ki so spremljali ekipo v Šempetru.



Več v Šport