Ljutomerske izložbe bogatejše za ulično razstavo ljubiteljske fotografije

Ljubiteljska fotografa Janja Žalik Jerebič in Simon Budna želita pokazati, da je narava tudi v jesensko-zimskih dneh zanimiva in skriva prenekateri privlačen detajl.

Prlekija-on.net, četrtek, 3. marec 2022 ob 17:12
Ulična razstava v Ljutomeru

Ulična razstava v Ljutomeru

Janja Žalik Jerebič in Simon Budna sta znova popestrila izložbe v Ljutomeru. Po lanskoletni poletni razstavi, sta tokrat postavila na ogled fotografije, ki so nastale v hladnejših dneh. Razstava z naslovom Pridi bliže, ravno zato nosi podnaslov Zamrznjeni trenutki. Avtorja pojasnjujeta, da sta izbrala takšen podnaslov deloma tudi zato, ker je fotografiranje na nek način zamrzovanje trenutkov, ki se ne bodo nikoli več ponovili, a bi jih bilo škoda ne deliti z drugim.

Ljubiteljska fotografa želita pokazati, da je narava tudi v jesensko-zimskih dneh zanimiva in skriva prenekateri privlačen detajl. Za vse ki se v hladnejših dneh niste sami odpravili iskat zimskih draguljev, pa velja povabilo, da se odpravite v Ljutomer in si kar med sprehodom po mestu ogledate razstavljene fotografije. Na ogled bodo do začetka aprila.

Več o razstavi in lokacijah razstavljenih fotografij si lahko preberete na facebook strani @simoninjanja, kjer lahko spremljate njuno ustvarjanje tudi na drugih področjih in na spletni strani razstave: http://pridiblize.website2.me/.

Ulična razstava v Ljutomeru



Več v Kultura in izobraževanje